Nosaltres

Hola! Som el curs de 4t A d'ESO, a l'IES Sa Blanca Dona (Eivissa). Aquest és el nostre racó web on penjarem els notres projectes i activitats durant el curs. Esperem que disfurteu de la pàgina.

Argumentació: Tribus Urbanes

|
1r trimestre, tema 2: DIMENSIÓ COMUNICATIVA * COMUNICACIÓ --- Argumentació

Tribus Urbanes

Per començar, s'utilitza des de 1950 el terme tribu urbana o estil de vida alternatiu al grup de persones que s'identifiquen dins la societat amb un conjunt de codis socials (subcultura).
Primeramet, s'associen a moviments juvenils i tenen senyals identitàries com les musicals, roba i pentinat. L'identitat de cada tribu varia segons la seva creença, per exemple els sking heads són violents i els hippies són pacifistes.
En segon lloc, es detecta que el factor comú en aquestes tribus és la marginació social i la rebel·lia. Els integrants d'aquestos grups sostenen una actitud rebel cap a la societat, a la que ells descriuen com a hipòcrita i sense sentit.
Com a últim argument, les ribus urbanes establertes a Espanya, originàries del sud d'Amèrica, són unes tribus molt violentes, capten els joves al carrer majoritàriament i a la vegada és molt difícil sortir d'elles.
Per acabar, les tribus urbanes són en la majoria una espècie de sectors, dominades jeràrquicament que fan creure als seus adeptes uns ideals en contra de la societat i que moltes vegades són tapaderes de la delinqüència.

J. ESCANDELL
Us saluda, P. Domínguez

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors